Aanmelden als Bèta-versie testgebruiker

Als SnelStart gebruiker kun je je aanmelden als Bèta-versie testgebruiker. Meer informatie hierover vind je in dit artikel.

1. Wat is een Bèta-versie testgebruiker?

Bij SnelStart ontwikkelen we continue nieuwe functionaliteiten.
Als zo’n nieuwe functionaliteit bijna af is, willen we deze graag laten testen door onze klanten. Dat testen doen we met behulp van een bèta-versie, waarbij de nieuwe functionaliteit voor een selecte groep klanten beschikbaar is. Met de feedback die we krijgen kunnen we foutjes uit de software halen en de laatste puntjes op de i zetten.
Pas als alles goed werkt maken we de nieuwe functionaliteit beschikbaar voor al onze klanten.

Wil je als één van de eerste klanten de nieuwe functionaliteiten in SnelStart proberen?
En vertel je ons graag wat er wel en niet goed in werkt? Meld je dan aan als bèta-versie testgebruiker.

2. Aanmelden voor de bètagroep

Je kunt je aanmelden als bèta-versie testgebruiker door in te loggen in Mijn SnelStart. Ga naar onze website en klik bovenin op Inloggen. Klik rechtsboven op het poppetje en ga naar Mijn SnelStart. Linksonder zie je de tegel staan om je aan te melden.
betagebruiker_b
Klik op Aanmelden als je je hiervoor wilt aanmelden. Nadat je een keer opnieuw inlogt in SnelStart wordt je aanmelding actief. 

Afmelden
Als je je weer wilt afmelden, dan kan dat via dezelfde tegel. Je ziet dan de knop Afmelden staan. Vervolgens wordt er gevraagd om de reden van afmelden en daarna ben je afgemeld. 

3. Wie kan de bèta-versie gebruiken?

Alleen de eigenaar van de administratie kan zich aanmelden als bèta-versie testgebruiker. Eventuele extra gebruikers kunnen de bèta-versie functionaliteiten niet gebruiken.
Je accountant of boekhouder hoeft overigens geen testgebruiker te zijn om de gegevens die je in de bèta-versie functionaliteit invoert te kunnen inzien.

4. De bèta-versie wordt continue verbeterd

Een nieuwe bèta-versie functionaliteit is herkenbaar aan het woord ‘bèta’ in de titel. Er worden continu verbeteringen in de bèta-versie aangebracht. Als alles goed werkt wordt de nieuwe functionaliteit voor alle klanten beschikbaar. Hier merk je als testgebruiker niets van: je ingevoerde gegevens worden automatisch meegenomen.

5. Aanpassingen naar aanleiding van feedback

Met behulp van een speciale ontwikkelingstool, Hotjar, verzamelen we feedback over de nieuwe functionaliteit. Via een knop aan de linkerkant van je scherm kun je tijdens het werken met SnelStart eenvoudig en snel feedback geven. Daarnaast kunnen we via Hotjar ook zien hoe klanten de nieuwe functionaliteit gebruiken. We zien bijvoorbeeld hoe gebruikers door het programma navigeren en waar ze veel op klikken. De feedback en de gegevens uit Hotjar zijn alleen zichtbaar voor de software developers bij SnelStart en worden alleen gebruikt om de applicatie te verbeteren.

6. Gebruik de nieuwste versie van onze software

Als bèta-versie testgebruiker ben je niet verplicht om alle nieuwe functionaliteiten te proberen. Maar we vinden het natuurlijk wel prettig om van zoveel mogelijk gebruikers feedback te ontvangen. Zo kun jij snel gebruikmaken van de nieuwste versie van onze software en help je ons om boekhouden nog makkelijker te maken.


Was dit artikel nuttig?

Kcc-ja Kcc-nee