Mijn abonnement gegevens inzien en/of wijzigen

In mijn SnelStart is kun je je contactgegevens, betaalgegevens en je pakket te wijzigen. Ook kun je je SnelStart facturen inzien. Meer informatie hierover in dit artikel.

1. Je abonnement gegevens inzien en/of wijzigen

In Mijn SnelStart kun je je abonnement gegevens inzien en wijzigen. Mijn SnelStart is een onderdeel van SnelStart Web (de online omgeving).

Ga naar onze website, www.snelstart.nl, en klik bovenin op Inloggen. Je wordt ingelogd in SnelStart Web. Klik rechtsboven op het poppetje en ga naar Mijn SnelStart.

1. Je contactgegevens
Klik bij de tegel contactgegevens op Wijzigen om je gegevens in te zien en of te wijzigen.

2. Je betaalgegevens 
Klik bij Betaalgegevens op Wijzig en kies de gewenste betaalwijze (op rekening of automatisch incasso). Indien je kiest voor 'automatische incasso', dan moet je ook je IBAN rekeningnummer invullen en bij 'op rekening' is dit niet nodig.

Als je alleen je IBAN rekeningnummer wilt wijzigen voor de automatische incasso dan kan je dit ook doen door bovenstaande stappen te doorlopen.

3. Je abonnement wijzigen
Downgraden of upgraden
Klik bij de tegel Abonnement op Wijzig en kies het gewenste pakket. Een extra module kun je aanzetten bij Uitbreidingen. Klik op Kies dit pakket om de keuze definitief te maken.

Log na de wijziging opnieuw in in SnelStart 12 of SnelStart Web. Pas na opnieuw inloggen is de wijziging van het pakket doorgevoerd en kun je gebruik maken van nieuwe functionaliteiten.

4. Je pakket opzeggen
Bij een maandabonnement is het mogelijk om maandelijks je abonnement op te zeggen. Wanneer je dit voor de 15e van een nieuwe kalendermaand aan ons doorgeeft zal het pakket nog voor de nieuwe kalendermaand beëindigd worden. Opzeggen kan schriftelijk door een mail naar ons te sturen, klantenservice@snelstart.nl of telefonisch, 0222-363060.

5. De facturen van SnelStart inzien
Aan de rechterkant staat een kopje Laatste Factuur. Daar zijn alle facturen terug te vinden. Klik vervolgens op Open factuur om de factuur te downloaden.

6. Het factuur emailadres wijzigen
Wil je de facturen van SnelStart op een anders emailadres ontvangen dan waarmee je inlogt in SnelStart? Klik dan in de kolom 'betaalfrequentie en factuuradres' op de knop Wijzig. Je kunt daarna een afwijkend e-mailadres voor de facturen instellen.

De hoofdgebruiker van het SnelStart account kan alleen de gegevens wijzigen via Mijn SnelStart. Extra gebruikers die zijn aangemaakt onder het SnelStart account kunnen de gegevens inzien en niet wijzigen.Was dit artikel nuttig?

Kcc-ja Kcc-nee