Bestanden en bijlagen downloaden in SnelStart Web

In SnelStart Web kun je vanuit een online administratie de boekingsverslagen (auditfiles) downloaden. Daarnaast kun je alle bijlagen die in het Dagboek verkoop en Dagboek inkoop staan downloaden.

Per kalenderjaar is het mogelijk om bestanden en/of bijlagen te downloaden. Je kunt ervoor kiezen om boekingsverslagen (Auditfiles V3.2) te downloaden. Dit is vaak voor een accountant van belang. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om alle bijlagen die in het Dagboek verkoop en Dagboek inkoop staan te downloaden.

De bestanden en bijlagen downloaden

Open de betreffende administratie in SnelStart Web. Rechtsboven staat de naam van de administratie. Klik op de naam van je administratie en ga naar de optie Bestanden downloaden. Kies het betreffende boekjaar en vink aan wat je wilt downloaden (Bijlagen en/of Auditfiles). Nadat je hebt geklikt op versturen wordt er een email naar je gestuurd. Klik in de mail op de link Bijlagen downloaden in SnelStart Web. Via die link kom je weer in de Webomgeving van SnelStart terecht. Log vervolgens opnieuw in en download de bijlagen.