Ik heb een idee. Wat kan ik daarmee?

In dit artikel lees je wat je op dit moment met een idee over SnelStart kunt doen.

Op dit moment voegen wij helaas geen nieuwe ideeën toe
We zijn hard aan het werk om onze softwareapplicaties te vernieuwen. Het ontwikkelen van de vernieuwde applicatie is een omvangrijk project. Om de scope van dit project niet verder te vergroten, voegen wij op dit  moment geen nieuwe ideeën toe. Daarom hebben we ervoor gekozen om het ideeënplatform te sluiten.

Sinds de start van het ideeënplatform in 2020 zijn zo'n 2200 ideeën aangedragen. Dit geeft ons een goed beeld van de wensen die onze klanten hebben. Een aantal ideeën wordt meegenomen bij de ontwikkeling van de vernieuwde applicatie. Op een later moment kijken we of we ook weer nieuwe ideeën kunnen oppakken. 

Wat gebeurt er met de ideeën die al op het ideeënplatform stonden?
Uiteraard zijn wij erg blij met al de ideeën die wij al hebben ontvangen. Bruikbare ideeën nemen we mee bij het ontwikkelen van de vernieuwde boekhoudapplicatie. Om te bepalen of een idee bruikbaar is, kijken wij of het past binnen onze productvisie. Daarnaast is het belangrijk hoe vaak op het idee gestemd is en wat ervoor nodig is om een idee te realiseren.

Wij hebben er bewust voor gekozen om het ideeënportaal dicht te zetten. Heb je hier vragen over? De meest gestelde vragen en antwoorden vind je op deze pagina.
Was dit artikel nuttig?

Kcc-ja Kcc-nee