Koppelen met SnelStart

Een webshop, je kassa of andere software koppelen met SnelStart. In dit artikel lees je meer informatie over de mogelijkheden.

De nieuwste manier van koppelen is koppelen via de API. Dit is de online verbinding voor het koppelen en is alleen mogelijk met een online administratie. Er kan ook worden gekoppeld met lokale administraties. Een koppeling gaat dan via de gateway. SnelStart maakt zelf geen koppelingen. SnelStart zet alleen de poort open zodat er gekoppeld kan worden. De koppeling moet dus altijd door de andere of derde partij worden gemaakt of er al zijn. 

1. Een koppeling laten maken

Een koppeling kan worden gemaakt door een ontwikkelaar. Dit wordt ook wel maatwerk genoemd. De koppeling wordt door een ontwikkelaar speciaal gemaakt en mag dan alleen voor eigen gebruik worden gebruikt.

2. Er is al een koppeling gemaakt

Het kan ook voorkomen dat je software met SnelStart wilt koppelen en dat hiervoor al een koppeling is gemaakt door de softwarepartner. Dit zijn al bestaande koppelingen. De koppeling moet dan alleen nog worden ingesteld in SnelStart. Bij een koppeling over de API kan dit door het koppelen via een koppeling sleutel of via een webhook. Informeer bij de softwarepartij op welke manier de koppeling moet worden gemaakt. 

3. Een koppeling via een derde partij

Een koppeling kan ook worden gemaakt via een derde partij. Denk bijvoorbeeld aan een Webshop. Je webshop wordt dan gekoppeld met de derde partij. Deze partij zorgt er dan voor dat de gegevens in je SnelStart administratie komen te staan. Er zijn verschillende SnelStart partners die een koppeling tussen bijvoorbeeld je webshop en SnelStart kunnen maken.
Neem voor informatie over de koppeling contact op met één van de partners om te kijken welke mogelijkheden zij bieden.
Uiteraard kan een koppeling met een webshop ook worden gemaakt door een ontwikkelaar (zie punt 1). Er is dan geen derde partij nodig om de koppeling tot stand te brengen. 


Was dit artikel nuttig?

Kcc-ja Kcc-nee