In SnelStart Web kun je een administratie toevoegen, verwijderen en de administratienaam wijzigen.

Vanaf het pakket inOrde kun je in SnelStart Web een nieuwe online administratie toevoegen, verwijderen en de administratienaam wijzigen. In dit artikel lees je hoe dit werkt.

1. Een administratie toevoegen

Wanneer je bent ingelogd in Web en je hebt je administratie geopend dan zie je rechtsboven de naam van je administratie staan. Klik daarop en ga naar Administratiebeheer. Hier kun je kiezen voor de knop Nieuw om een nieuwe administratie aan te maken. 

2. Een administratie verwijderen

Log in, in SnelStart Web. Klik rechtsboven op de naam van je administratie en kies voor Administratiebeheer. Vervolgens kom je in het overzicht waar je administraties staan.
Klik op Verwijderen bij de betreffende administratie. Ter bevestiging moet je nogmaals de administratienaam intypen, daarna kun je klikken op Verwijderen en de administratie wordt verwijderd.


3. De administratienaam wijzigen

Open je administratie in SnelStart Web. Rechtsboven zie je de naam van de administratie staan. Klik hierop en klik vervolgens op de optie Administratiebeheer. Je komt nu in een overzicht waar je je administratie ziet staan. Bij de administratie staat de optie naam wijzigen. Klik hierop om de naam van je administratie te wijzigen.

Een extra online administratie kost 2,75 euro per maand, per administratie.
Was dit artikel nuttig?

Kcc-ja Kcc-nee