Wachtwoord van SnelStart Web

In dit artikel lees je meer informatie over het wachtwoordbeleid van SnelStart Web, het wijzigen van je wachtwoord en wat te doen bij het vergeten van je wachtwoord.

1. Inloggen

In SnelStart 12 en SnelStart Web moet je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Met deze inloggegevens kun je ook inloggen in MijnSnelstart. 

2. Wachtwoordeisen

 • Het wachtwoord moet minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer bevatten
 • Je inlog e-mailadres mag geen onderdeel zijn van het wachtwoord
 • Het wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn

  3. Wachtwoord wijzigen

  Ga naar onze website, www.snelstart.nl, klik bovenin op Inloggen en kies voor inloggen in Web.  Nadat je bent ingelogd klik je rechtsboven op je naam en kies je voor Wachtwoord wijzigen. Vul je huidige wachtwoord en je nieuwe wachtwoord in en kies voor Wijzigen.

  4. Wachtwoord vergeten

  Ben je je wachtwoord vergeten, dan kun je dit opnieuw instellen. Op het moment dat je wilt inloggen kies je voor wachtwoord vergeten. Vul je e-mailadres in en klik op verstuur. Er wordt een mail naar je mailadres gestuurd. Open deze mail en klik op de link in de mail om het wachtwoord te wijzigen/aan te maken. Vul een nieuw wachtwoord in en klik op Wijzig wachtwoord.

  5. Wachtwoord te vaak verkeerd ingevoerd

  Heb je meer dan 10 keer verkeerd ingelogd dan krijg je een melding dat je geblokkeerd bent. Er wordt dan automatisch een mail naar je verstuurd met daarin een link waarmee je je account weer kan deblokkeren. 


  Was dit artikel nuttig?

  Kcc-ja Kcc-nee